Over ons


Gebr Koole Techniek BV

Specialist in dak- en geveltechniek

 

Een Westlands bedrijf gespecialiseerd in dak- en gevelbeplating. Naast het beplaten van compleet nieuwe bedrijfspanden, renoveren we ook uw bestaande pand om tot een moderne uitstraling te komen. 

Wij bouwen voornamelijk voor de utiliteit en de tuinbouw. Onze klanten zijn particulieren, bouwbedrijven, kassenbouwers, vastgoedeigenaren, en kwekers.

Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van asbest. In 2024 moet alle asbest weg zijn. Wij ontzorgen de klant door het hele proces op ons te nemen, vanaf het asbestinventarisatierapport tot het aanleggen van een nieuw dak en het verzorgen van aanvragen voor subsidie. Hiervoor werken wij samen met vaste partners.

Een van onze specialiteitem is het knikdek systemen. Hiermee bedekken we de gedeeltes van een kas met geisoleerde panelen op de bestaande kasgoot. Hiermee creer je een werkruimte waar de temperatuur goed gereguleerd kan worden.

Wij bieden iets extra's. Ons motto is: goede afspraken maken goede vrienden. We vinden het ontzettend belangrijk om klantvriendelijk te zijn, juist te adviseren en afspraken na te komen. Eerlijkheid en inzet staan hoog in ons vaandel. 

 

Gebr. Koole Techniek BV is VCA* gecertificeerd.

Een selectie van onze werkzaamheden

Dak- en gevelbeplating voor uw nieuwbouw;

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Sparringspartner
Samen kunnen we sparren over het ontwerp, de mogelijkheden, ideeën en praktische invulling van uw nieuwbouw.

Berekenen
Berekeningen kunnen in ons vakgebied cruciaal zijn. Wij hebben ruime ervaring met het berekenen van windbelastingen, doorbuigingen en overspanningen die voldoen aan wet- en regelgeving en het Bouwbesluit.

Tekenen
Voorafgaand aan een bouwproject moeten er veel tekeningen gemaakt worden: plattegronden, aanzichten, doorsnedes en detaillering.

Leveren en montage
Dan mag er eindelijk gebouwd worden. Wij zorgen voor geïsoleerde daken en de stalen dakprofielen voor de dakbedekking. Verder leveren en monteren we diverse gevelbeplatingen, aluminium deuren en raamkozijnen, overheaddeuren, speeddeuren, schuifdeuren, branddeuren, lichtstraten en vliesgevels.

 

Renoveren van complete bedrijfsruimtes;

Soms zijn er redenen om uw bedrijfspand te renoveren. Misschien heeft u geen tijd voor een compleet nieuw project, of wilt u kosten beparen. Dan kan renovatie een goede oplossing zijn.

Met nieuwe daken en gevels is veel rendement te behalen. Door de hoge isolatie van onze sandwichpanelen wordt warmte of kou veel beter behouden. Daarnaast krijgt het bedrijf een nieuwe, moderne uitstraling.  Zowel in utiliteit als tuinbouw verzorgen wij dak- en geveltechniek voor uw renovatieproject. 

 

Knikdek systemen;

Het knikdek systeem wordt in de tuinbouw gebruikt op de afdeling van een kwekerij waar direct zonlicht onwenselijk is. Bijvoorbeeld in het ketelhuis, in irrigatieruimtes, in verpakkingsruimtes of bij koelcellen.

Een knikdek is een geïsoleerd dek van sandwichplaten op het gootstramien van een kasdekconstructie. Dit systeem is niet meer weg te denken uit de huidige tuinbouw.

Gebr. Koole levert en monteert het knikdek op iedere kasdekconstructie. Of het nou ouderwetse of moderne goten zijn. Producten geleverd door leveranciers zoals Havecon, BOAL, Excellent of Prins, het maakt niet uit. Wij zorgen dat het past. Wind- en waterdicht, met een robuuste uitstraling en goede isolatiewaardes. 

Asbest sanering;

De tijd gaat dringen. In 2024 moet alle asbest in Nederland weg zijn. Door onze ervaring hebben we een netwerk opgebouwd met partijen die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van asbest. Wij kunnen het hele project daarom overnemen en in samenwerking met anderen tot een goed einde brengen. Dat scheelt de klant een hoop tijd.

Gebr. Koole verzorgt de volledige sanering en renovatie van uw asbestdak volgens SC530, in samenwerking met DULO BV. We regelen het asbestinventarisatierapport, de melding in het LAVS, de asbestsanering en het plaatsen van het nieuwe dak.

Ook hebben we inmiddels ruime ervaring met de diverse subsidies voor particulieren en bedrijven. Daarin kunnen we u uitgebreid van advies voorzien. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

PRoof Energiedaken;

Wattco is een bedrijf dat onder andere zonnepanelen aanlegt. Eigenaar Vincent van Daalen was op zoek naar een partner om nieuwe daken aan te leggen. Zo kunnen klanten starten met zonne-energie op een gloednieuw dak.

Samen hebben we het 'PRoof' energiedak ontwikkeld. Dit is een product waarbij we eerst asbest verwijderen en daarna een geïsoleerd dak met zonnepanelen aanleggen.

We adviseren klanten ook in het aanvragen van eventuele subsidies, zoals de SDE-subsidie. Daarnaast verschaffen we informatie over diverse aftrekposten.

Hoe snel verdient u de investering terug? Neem contact met ons op!

Plaatsen van interieurs;

Wij helpen ook met het inrichten van bedrijfsruimtes. We delen bedrijven in door het plaatsen van binnenwanden. Verder verdelen we het kantoor in logische delen, zodat het gewenste aantal werkplekken ontstaat.

Dat doen we ook met werkplaatsen. We denken mee hoe de klant de werkplaats het beste in kan delen. We houden hierbij rekening met geluidsdempende en brandwerende wanden, zodat de machines op de juiste (veilige) plek komen te staan.

Montage dakplaten Varekamp

Anton Varekamp

Asbest sanering Scouting 's Gravenzande

Scouting 's Gravenzande

Solar montage bij Westland Energie

Westland Energie 

Kopron uitschuifbare overkappingen

ERS Schiedam

Gevels plaatsen Sar De Lier

Sar

RedStar

RedStar

Omegaprofielen monteren Prominent

Prominent

Dak ligt erop bij Voort

Voort

Sponsoring Ride for the Roses

IKC Ichthus Maassluis

Agrolux

Intergrow